Memory spil eller huskespil på HuskeTips .dk

Træn dig i at huske bedre med dette huskespilHuskespil - Memoryspil

Du skal finde to ens billeder ved at trykke på to forskellige felter og lægge mærke til, hvad der vises bag hvert tomt felt. - Så brug en huskestrategi til at lægge mærke til, hvor hvert billede var, så du efterhånden kan kombinere ens billeder.

I huskespillet tages der tid, og tiden starter fra du åbner siden.

Klik på en firkant - og på en til, ind til du finder de ens par.Free JavaScripts provided
by The JavaScript Source

Til forsiden af Husketips


Det er altid godt at træne hukommelsen simpelthen ved at bruge den og i princippet aldrig at give op over for at prøve at huske noget. Men lige så vigtigt er det at arbejde med nogle strategier til at kunne huske. Det vil sige, at du er bevidst om, hvad der hjælper dig til at kunne huske det, du gerne vil huske.

I huskespillet er problemet, at de fleste af os har meget svært ved at huske nøjagtigt, hvor vi ser det enkelte billede. Derfor vil det hjælpe os, hvis vi prøver at finde ud af, hvordan vi bedst kan lokalisere et billede, vi allerede har set i huskespillet. Den slags memory eller huskespil kan findes i mange variationer.

Mange spil, der ikke er de rene gamblingsspil, er afhængig af, at spillerne kan huske vigtige detaljer i det tidligere forløb af spillet. Så generelt vil kortspil og andre spil, der kræver hukommelse af tidligere forløb givet hjælpe os med at holde hukommelsen i gang.


www.HuskeTips.dk/memory-spil.html

Husketips skrives af Søren Breiting fra Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, DPU, Aarhus Universitet.